Млађе категорије на заједничким припремама у Бечеју

17

Млађе категорије ОК Црвена звезда започеле су са радом за сезону пред нама. Протекле недеље са припремама почеле су пионирске, кадетске и јуниорске селекције, које су од понедељка на заједничким припремама у Бечеју.

Након успешних тренинга школа одбојке који су настављени и током јула месеца, млађе категорије су започеле са радом на мрежи у Љутице Богдана 1а. Први су почели јуниори и кадети које предводи тренер Дарко Горуновић. Шампионе Србије и освајаче четири медаље у протеклој сезони очекује и наступ у Другој лиги Центар и чиниће екипу Црвена звезда 2.

У четвртак су први тренинг одрадиле и кадеткиње које ће предводити Алма Бешлагић Добричанин. Нова генерација кадеткиња је после мерења прионула на рад. Огњен Булић ће у наредној сезони водити генерацију млађих пионирки и пионирки, као и јуниорки.

Од понедељка, 9.августа до 16.августа, Звездине млађе генерације боравиће у Бечеју на заједничким припремама.

На припреме је кренуло 67 девојчица, које чине женску млађу пионирску, пионирску, кадетску и јуниорску селекцију, и 11 момака, кадета и јуниора тренера Дарка Горуновића. Најбитније је да су све девојке и момци здрави и спремни за рад. Тренираћемо у хали “Ђорђе Предин Баџа”, имаћемо одличне услове и једва чекамо да почнемо са радом, истакао је тренер Огњен Булић пред пут у Бечеј.

Координатор млађих селекција и тренер кадетске генерације, Алма Бешлагић Добричанин, навела је да је план и програм рада у овом делу припремног периода посвећен физичким и техничким елементима у игри.

Имаћемо два тренинга дневно, уз рад у теретани и релаксацију на базену. Овај период припрема је посвећен физичко-техничким елементима. Након нашег повратка, друга тура најмлађих селекција ће кренути за Бечеј.

Претходни текстСписак путника за Молдавију
Следећи текстФалко: Имамо квалитет за пролаз