Лазетић: Оправдаћу поверење тренера

271

Млади нападач нашег тима Марко Лазетић изнео је о очекивања пред реванш утакмицу у Молдаивији између Црвене звезде и Шерифа у оквиру трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Када носите дрес Црвене звезде очекивања су увек највиша, а ми ћемо дати све од себе да победимо и прођемо у наредну рунду. Шериф је јак противник, видели сте како су играли на нашем терену, успели су да постигну погодак, али ми смо изједначили резултат и стварали више шанси, тако да заиста верујем да ћемо у Молдавији бити још бољи и на крају се радовати проласку. Имамо одличан тим и мислим да ћемо окренути ствари у своју корист, а нарочито се надам пласману у Лигу шампиона – рекао је Лазетић.

Говорио је фудбалер рођен 2004. године и о свом дебитантском наступу у Европи против екипе Каирата у другом колу квалификација за најелитније европско такмичење.

Осећај је био невероватан, дебитовати на таквој утакмици где је на трибинама било 20. 000 најмлађих навијача. Победили смо убедиљиво, прошли у треће коло и сигурно да ћу памтити ту утакмицу до краја живота. Заиста ми је значила подршка и поверење стручног штаба, тренера Станковића и људи из клуба, пружили су ми шансу да се нађем у друштву најмлађих дебитаната Црвене звезде у Европи где су заиста славна имена нашег тима – рекао је млади нападач.

Осврнуо се Лазетић на утакмицу против Напретка у Суперлиги Србији коју је започео као стартер.

Поново сам добио поверење Дејена Станковића и комплетног стручног штаба и био сам пресрећан када сам сазнао да ћу бити у стартних једанаест фудбалера. На мени је да што више радим, тренирам, борим се и имам што више минута како бих оправдао поверење свих у клубу, како управе, тако и навијача. На тренизима могу стално да учим од искусних играча, што ми такође доста помаже да бих напредовао – рекао је фудбалер рођен 2004. године.

Споменуо је млади нападач колико црвено-белима значи подршка са трибина.

Осећај је невероватан, док сте на терену фокусирани сте на игру, али док играте утакмицу непрестано чујете песму и подршку навијача, што даје додатан „ветар у леђа“ и чини да одиграте боље, а знамо да ће „Делије“ бити увек уз нас без обзира на све – закључио је Лазетић.

Претходни текстНеуморни Петровић
Следећи текстСедми камп „Драгана Вуковић“ од 22.августа на Малом Калемегдану