Ђурић продужио уговор до 2025.

42

Црвена звезда је продужила сарадњу са талентованим штопером Андрејем Ђурићем на још четири године, чиме је настављена пракса парафирања уговора са бисерим, па се високи дефанзивац тако придружио браћи Митуљикић, Станковићу, Лазићу, Радуловићу и Лазетићу који су то учинили пре њега.

Када се говори о Звездиној генерацији 2003. синоним је лепа и допадљиа игра, чврста рука тренера Марка Неђића, трофеји, али и сијасет талената који стасавају на теренима иза југа Маракане. Ђурић, који је последњих шест месеци провео у Графичару је са капитенском траком око руке предводио поменуту генерацију.

Захвалио бих се свима у клубу на указаном поверењу. За мене је ово велика част, јер сам од малих ногу у Црвеној звезди и сањам да заиграм за клуб који волим. Наставићу да радим напорно у нади да ћу се што пре прикључити тиму Дејана Станковића, а до тада ћу максимално да упијам све савете Бошка Ђуровског, како би што спремнији дочекао прелазак из Графичара – истакао је Ђурић након потписивања.

Ђурић је рођен 21. септембра 2003. године, игра на позицији штопера и висок је 192 центиметра. У наш клуб је као петлић, тачније као седмогодишњак када га је приметио и довео Тома Милићевић. Од јануара 2021. године наступа за сениорски тим Графичара, а у јесењем делу прошле сезоне тренирао је са првотимцима Црвене звезде под командом Дејана Станковича.

Претходни текстДраговић: Јачи смо јер звездаши верују у нас
Следећи текстИН МЕМОРИАМ: Мирослав Лазански