Станковић: Фокус на Шериф

20

Црвена звезда сазнала је потенцијалног ривала у плеј-офу за Лигу шампиона. Уколико елиминишу Шериф, црвено-бели ће се састати са победником двомеча између загребачког Динама и варшавске Легије. Тренер нашег тима Дејан Станковић изнео је свој коментар након жреба.

Треба најпре да се прође трећи круг квалификација, како са наше, тако и са стране противника. Тако да смо фокусирани искључиво на Шериф. Може да се деси „класико“ из некадашњих дана, уколико испунимо циљеве и ми и Динамо. Биће времена да се прича о томе. Сигурно је да би та утакмица била изузетно значајна и донела би много помпе, али хајде да сачекамо шта ће се све дешавати у наредних седам дана. Наш циљ је јасан. Идемо даље, од нас зависи какви ћемо бити, са каквим приступом и само се ми питамо – казао је Станковић.

Шеф стручног штаба црвено-белих је истакао да су у плеј-офу сви ривали изузетно снажни.

Сви у плеј-офу су квалитетни. Ко год дође до те фазе, на корак од Лиге шампиона, не долази ту случајно. Све су то високобуџетни клубови, који имају искуства. Можда је могло и боље или горе, не знам, али терен је једино мерило свега – подвукао је Станковић.

Претходни текстОбављен жреб за четврто коло квалификација за Лигу шампиона
Следећи текстСтанковић: Диктираћемо темпо