Станковић: Радује ме ефикасност

59

Црвена звезда је на гостовању у Суботици савладала Спартак резултатом 3:1 головима Мирка Иванића, Ел Фарду Бена и Николе Крстовића. Тренер Дејан Станковић дао је своје виђење овог дуела.

Честитам момцима на игри по оваквом времену и након тешког меча који смо имали у среду. Било је битно да после једне доминантне утакмице као што је била са Каиратом, да се потврди све то и у првенству. Играчи су били сасвим коректни, веома добра утакмица. Било је малог „спуштања кофера“ после постигнутог гола у интервалу од неких 15 минута, али остало је све било онако како смо тражили. Једино ми је жао што нисам успео да више изротирам екипу. Потребно је да наше шансе користимо, јер ће нам то дати прилику да неке момке одморимо. Сада се окрећемо припреми утакмице са Шерифом – рекао је Станковић.

Шеф стручног штаба црвено-белих се осврнуо и на ефикасност своје екипе.

Три гола радују, а могао је да буде и још који више. Само мало мирноће фали, да на лопти будемо самоуверенији, а остало је све у најбољем реду. Добра и лепа три бода за нас. Могло је да буде и ефикасније, али сачували смо нешто и за уторак – подвукао је Станковић.

Претходни текстСпартак – Црвена звезда 1:3 (1:2)
Следећи текстГордић: Деби мотив за доказивање