Иванић: Носила нас дечија енергија

22

Фудбалери Црвене звезде су савладали Каират са 5:0 у реванш мечу квалификација за Лигу шампиона и на тај начин се пласирали у наредно коло где ће се борити са Шерифом за улазак у најелитније европско такмичење. Прве утиске након убедљивог тријумфа изнео је стрелац четврог гола за наш тим на вечерашњем сусрету – Мирко Иванић.

Прижељивали смо победу и пролаз пре свега, заиста сам пресрећан. Захвалан сам деци, овим дивним малишанима, такође свим наставницима и тренерима који су их довели вечерас на утакмицу. Никад нисам играо у лепшој атмосфери, било је утакмица где сам наступао пред 70.000 гледалаца, али овако нешто још нисам доживео. Волео бих да видим малишане и на наредним утакмицама – рекао је Иванић.

Говорио је Звездин креативац колико су напора уложили црвено-бели у припреми за овај меч, као и шта је највећа снага Црвене звезде.

Не сумњамо никад у себе, то је наша највећа снага. Када губимо једноставно не губимо веру, мистер нас стално бодри, а то је наш највећи адут. Претходних недељу дана смо слушали разне коментаре, али ми смо извукли све што смо могли из тога. Ћутали смо, радили, спремали се сваки дан у детаље анализирали ривала, а то је био плод данашње утакмице и наше жеље за проласком – закључио је Звездин везни фудбалер.

Претходни текстКатаи: Перфектна утакмица
Следећи текстСтанковић: Знао сам да ови момци то могу