Звезда и Моцарт доделили опрему Јадру

56

Црвена звезда је у сарадњи са компанијом „Моцарт“, а све у оквиру акције „Нови дресови за нове шампионе“ доделила комплет опрему ФК Јадар из Брђана. Момци из овог клуба су учланили највише људи у Црвену звезду, а наш клуб им је свечано уручио дресове које носе наши првотимци.

Наш клуб спроводи акцију у којој поклања дресове тимовима који се такмиче у нижим ранговима, а услов јесте да клубови учлане минимум 20 људи у Звезду. Управо највише регистрованих чланова у овом месецу имао је ФК Јадар из Брђана (околина Ваљева). Ваљево је познато као црвено-бели град што су нам доказали играчи ФК Јадар који су нас дочекали са осмесима, а наш клуб их је усрећио са пригодним поклонима. Верујемо да ће их овај гест усрећити и мотивисати да у наредној сезони пруже што боље резултате. Реч је о клубу који се такмичи у међуопштинској лиги. Представник клуба Предраг Живановић истао је велико задовољство поводом ове акције Црвене звезде и компаније „Моцарт“.

Желео бих да се захвалим Моцарту и Црвеној звезди на донацији дресова. Стварно један велики дан за фудбалски клуб Јадар, као и за Ваљево. Сви који навијају за Звезду су поносни на успехе нашег вољеног клуба, нарочито са освајањем титуле Купа европских шампиона. Када смо чули за ово акцију одмах смо реаговали, учланили играче у клуб како би постали део црвено-беле фамилије. Желео бих још једном да се захвалим свима који су нам омогућили да добијемо ове дресове, много ће нам значити у даљем такмичењу – рекао је Живановић.

Акција је одржана на стадиону ФК Јадар уз присуствовао великог броја играча који су били одушевљени догађајем. Домаћини су сјајно угостили Звездину екипу, која се потрудила да им узврати правим доживљајем и фотографисањем са новим дресовима.

Претходни текстИванић: Хвала Делијама, ова екипа заслужује подршку
Следећи текстЦрвено-бели поражени у драматичној завршници финала плеј-офа