Караван у Ваљеву за десетку

48

Након Пожаревца и Петровца на Млави, Звездин караван је у сарадњи са компанијом „Моцарт“ наставио свој пут, а данашњи град било је Ваљево.

Овај град у западној Србији познат је по ватреним присталицама црвено-белих. На самом дочеку на Градском тргу окупио се огроман број наших навијача у обележјима који су поздравили ову клупску акцију.

Људи су уживали у сликању са пехарима, а као по обичају највеће интересовање изазвао је пехар Купа европских шампиона који је наш тим освојио маја 1991.године у Барију. Највеће задовољство су истакли млади симпатизери који су са одушевљењем непрестано долазили на дружење у фан зону, а многи су искористили прилику да се учлане у клуб и обнове чланске карте.

Као што то традиционално бива у свим градовима које караван посећује и овај пут је пристигло прегршт породица, што нас је посебно обрадовало и доказало да је љубав према Звезди ствар кућног васпитања.

Ваљево са Црвеном звездом повезују и неки значајни фудбалери и тренери који су оставили трага у нашем клубу. У Ваљеву је рођен један од најуспешнијих тренера у историји црвено-белих Миша Павић, као и прослављени нападач с почетка педесетих Тодор Живановић, а из овог града је такође и Звездин бивши играч и тренер Александар Кристић.

Караван по Србији и Републици Српској се наставља за викенд. У суботу смо у Руми, а у недељу је на програму посета Сремској Митровици.

Претходни текстЦрвено-бели на корак од шампионског пехара
Следећи текстИза југа Маракане – Пионири и млађи кадети у ниском старту