Борјан: Да напунимо Маракану пред Каират

6

Фудбалери нашег тима поражени су у мечу са Каиратом резултатом 2:1, али већ следеће среде, изабранике Дејана Станковића чека реванш сусрет. Ипак, између та два меча – Црвену звезду у суботу од 21 час очекује меч са лучанском Младости, а капитен Милан Борјан, свестан јучерашњег негативног резултата, ипак верује у што пунију Маракану за викенд.

Пољуљани смо после пораза у Казахстану и не бежимо од одговорности. Била је тешка утакмица, Каират је добра екипа и на крају се меч завршио позитивно по њих, али чекамо реванш у ком сам сигуран да ћемо бити бољи него јуче. Дешавало се и ранијих година да „спорије“ кренемо, па ухватимо залет. Нажалост, у реваншу нећемо играти пред публиком, и баш зато нам треба подршка свих звездаша у суботу. Ужелели смо се игре пред пуним стадионом – почео је Борјан.

Верује Борјан у почетак победничког низа већ против Младости, као и у пуне трибине, што би могло да се одрази позитивно на екипу пред реванш меч са Каиратом.

Верујем у себе и саиграче. Кажем, свесни смо да утакмица против Каирата није била како треба, али уверевам да то није права слика нашег тима и да можемо боље од тога, што смо показали и у претходним сезонама, а поготово у прошлој. Желимо да против Младости започнемо нови победнички низ, и управо зато нам треба подршка свих Делија. Да напунимо стадион против Младости, да нам те слике остану у глави за Каират и да будемо што бољи. Заједно смо јачи – закључио је наш капитен.