Звездин караван одушевио Петровац на Млави

28

Црвена звезда је само један дан после посете Пожаревцу наставила свој велики караван у сарадњи са компанијом „Моцарт“, а данас су црвено-бели посетили Петровац на Млави.

Звездин караван је допутовао у Петровац на Млави где је већ био окупљен велики број навијача нашег трофејног клуба који су за ову прилику израдили посебне мајице са натписом „Делије Петровац“. Овај град је познат по великом броју заљубљеника у црвено-беле боје чему сведочи чињеница да су навијачи правили огромну прославу поводом дупле круне коју је наш тим недавно освојио, а сам план у наредних месец дана најватренијих навијача из овог места јесте подизање великог мурала који ће бити посвећен управо Црвеној звезди. Оно што је занимљиво јеста да становници Петровца којима тече црвено-бела крв редовно иду на утакмице како кад наш тим игра на стадиону „Рајко Митић“, тако и широм Србије када Звезда гостује.

На самом дружењу у фан зони присуствовало је заиста доста људи који су са нестрпљењем чекали у реду како би се фотографисали са пехарима из нашег славног музеја. Наравно као и у осталим градовима највеће одушевљење је изазвао пехар Лиге шампиона. Такође, имали смо прилику да се сусретнемо са једним од навијача који је присуствовао легендарној утакмици нашег тима у Барију када је управо освојен највећи пехар у европском фудбалу.

Грађани Петровца су нагласили велико задовољство што је Звезда дошла у њихов град, с обзиром да до сада никада није била, као и да се надају да ће ово бити само једна од бројних посета Црвене звезде. Караван је дочекан великим слављем, а током читавог боравка нашег клуба у овом граду могла се чути звездашка музика уз коју су уживали сви навијачи који су дошли у фан зону. Велики број Делија је дошао са својим породицама, а највеће одушевљење поводом пехара су приказали најмлађи навијачи што је још један од доказа да је љубав према Звезди у Петровцу на Млави нешто што се преноси са колена на колено, односно ствар породичног васпитања. На крају дружења приређена је бакљада којом је у великом стилу испраћен Звездин караван.

Звезда већ прекосутра наставља свој караван, а следећи град који ће наш клуб посетити биће Ваљево.

Претходни текстЦене улазница за Младост
Следећи текстУ сусрет противнику – Каират