Станковић: Циљ Звезде је јасан

14

Црвена звезда ће у трећем колу квалификација за најелитније европско такмичење играти против бољег из двомеча Шерифа (Молдавија) и Алашкерта (Јерменија), одлучено је данашњим извлачењем у Ниону. Прве утиске после жреба изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Жреб је био повољан, али не могу ништа да причам о томе. Очекују нас две веома тешке утакмице, већ сутра крећемо пут Казахстана где ћемо играти против једне организоване и тешке екипе која је у такмичарском ритму и има већ 23 утакмице иза себе ове сезоне. Видели смо како су изгледали против Макабија из Хаифе и имаћемо заиста тешког и организованог ривала. Циљ Звезде је јасан, не може да се игра Лига шампиона ако се не побеђују шампиони. У жребу за треће коло могло је да буде и јачих противника, али ћемо о томе почети да размишљамо када одиграмо ова два финала која су испред нас – рекао је тренер нашег клуба.

Осврнуо се млади стручњак на утакмицу коју ће наш клуб одиграти за два дана у Казахстану са почетком од 16 часова.

Сви заједно можемо све, као група, тим, клуб и навијачи, када смо једно за нас нема непремостивих препрека. Тако ће бити овог пута. У моментима када играш за нешто тако важно као што је Лига шампиона, мислим да је резултат најбитнији. Пада у воду лепота игре и ефикасност, једноставно тежина утакмице наводи на то да је само резултат битан – закључио је Станковић.

Претходни текстЗвезда у трећем колу против Шерифа или Алашкерта
Следећи текстЦене улазница за Младост