Звездаши из Пожаревца уживали у каравану

37

Наш клуб је наставио да спроводи акцију у којој обилазимо градове по Србији, све то у сарадњи са компанијом „Моцарт“, а данас смо посетили Пожаревац.

Караван је почео у 18 часова, а већ тада је велики број заљубљеника у црвено-белу боју био ту – оран и спреман да се додатно приближи и „упозна“ са Црвеном звездом. Огроман број деце са родитељима био је присутан, а малишане је сликање са пехаром највише привукло. Сликање је за оне са чланским картама Црвене звезде потпуно бесплатно!

Звездин аутобус је био постављен у центру града, са најважнијим трофејима из нашег музеја, а константно ду се чуле добро познате песме посвећене нашем клубу.

Још једном се потврдило да је Пожаревац град навијача Црвене звезде, јер је и последње „Црвено бело вече“ организовано управо ту. Пожаревљани, који имају и свој клуб навијача посвећен Црвеној звезди, су тако после годину и по дана имали прилику да угосте црвено-беле. Иако нису били у прилици да више од годину дана прате свој клуб, истичу да су сваку утакмицу пратили у свом кафићу. Нажалост, јак пљусак и невреме је око 20 часова прекинуло дружење са Пожаревљанима.

Сутра се караван наставља, јер смо од 18 часова у Петровцу на Млави.

Претходни текстЗвезда ТВ | Повратак кући
Следећи текстЗвезда у трећем колу против Шерифа или Алашкерта