Велико интересовање из Републике Српске за Лигу шампиона

13

Црвена звезда ће 28. јула од 20 часова и 30 минута угостити бољег из двомеча Макаби – Каират, у реванш сусрету другог кола квалификација за Лигу шампиона, а услед казне, сусрету ће моћи да присуствују асмо деца до 14, што није проблем, када се узме у обзир огромно интересовање које влада.

Након што су се бројне основне школе и школице фудбала из Србије јавиле, а потом и школа из Румуније, сада стиже велико интересовање из Републике Српске. Заинтересована су деца из чак 16 места, то су: Бања Лука, Фоча, Теслић, Градишка, Вишеград, Бијељина, Шамац, Добој, Приједор, Козарска Дубица, Власеница, Гацко, Требиње, Гламочани, Шипово и Дрвар.

Црвена звезда је обезбедила буџет за све оне који желе да дођу на утакмицу, а такође, наш клуб ће и платити превоз свима којима је то потребно.

За утакмицу важе следећа правила:

1. Деца (из основних школа и фудбалских академија) до 14 година старости могу да присуствују мечу бесплатно;

2. Сва деца морају да буду у пратњи својих наставника, учитеља, директора школа или тренера који такође имају бесплатан улаз на стадион Рајко Митић;

3. На сваких 10 ученика дозвољен је један пунолетан пратилац;

4. Деца имају право да буду у навијачким обележјима, одрасли морају да буду неутрални;

5. Није могућ улазак на стадион навијачким групама, породицама и слично. Све мора да буде по правилима УЕФА како наш клуб не би активирао идентичну казну за следеће коло.

Претходни текстОгњен Добрић посетио камп Црвене звезде
Следећи текстПротив Војводине за наставак низа