Драговић и Диони радили пуним интензитетом пред Штурм

86

До генералне пробе Црвене звезде остало је још нешто мање од 24 сата. Црвено-бели одрадили су и последњи тренинг пред утакмицу са Штурмом која је заказана у петак од 20 сати и 30 минута.

Данас су поранили фудбалери Црвене звезде као што је то устаљена пракса на овим припремама. Почетак тренинга је био заказан за 18:30, али су већ око 18 часова изабраници Дејана Станковића били на терену, те су тако имали времена за слободну игру. Нашалили су се, забавили и загрејали на тај начин и спремили се за напоран рад који их је чекао.

Упркос томе што су напорно радили на преподневном тренингу, тренер Станковић није штедео своје момке ни у поподневном термину. Почетак је обележило трчање кругова у циљу додатног загревања, а потом су разврстани у три групе одиграли популарну „шеву“ коју нисмо имали прилике често да гледамо током припрема. То је несумњиво најзабавнији део, а овога пута су у овој вежби учествовали и наши голмани, што се ретко дешава.

Затим се прешло на вежбе са „манекенима“. Црвено-бели су подељени у две групе увежбавали пас игру коју су прекидали повремени савети нашег стручног штаба. Након тога, „манекени“ су остали на терену, али су поређани на другачији начин. Тај део означио је старт рада на тактичком делу и припреми сутрашње утакмице. Подједнако је обраћена пажња и на офанзиву и на дефанзиву, како би екипа сутра на генералној проби пружила квалитетну партију и потврдила све оно што су урадили у Аустрији.

Следи одмор нашим играчима како би им се мишићи регенерисали и како би се спремили за оно што их сутра очекује, а то је најозбиљнија провера на овим припремама против Штурма. Осим преноса на Јутјуб и Звезда ТВ каналу, меч можете пратити и на стадиону „Рајко Митић“ у променоару на западној трибини од 19:30.

Почетак утакмице је заказан у 20:30 часова.

Претходни текстСрнић: Навијачи ће гледати још бољу Звезду
Следећи текстЗвездин караван посетио Краљево