Крстичић и Станић пуним интензитетом на преподневном тренингу у Аустрији

24

Настављају фудбалери Црвене звезде са устаљеним ритмом од два тренинга дневно, па смо и јутрос од 10 часова имали прилику да испратимо преподневни рад изабраника Дејана Станковића.

Наше фудбалере је дочекало пријатније време у односу на претходне дане, било је облачно и суво. Тренинг је почео уобичајном активацијом, а након тога су се поделили у две групе. Прва група имала је пет пунктова, радило се на скочности, коришћени су тегови, еластичне траке и сви неопходни реквизити. Пролазили су фудбалери нашег тима кроз све вежбе које им је стручни штаб на почетку детаљно објаснио. Није то било ништа ново за њих, јер се такав тип тренинга често понавља на припремама, како би наши момци добили на снази и били спремни за предстојеће изазове.

Потом се група играча преселила на терен, где су имали задатак да трче у паровима са тракама и оптерећењем. На другом делу терена се радило на такици. Имао је Станковић много савета за наше играче и био је задовољан оним што су приказали.

Пуним интензитетом су радили и Крстичић и Станић, иако је јучерашњи рад за њих био другачији и лакши. Иако су се недавно прикључили екипи, веома брзо су се упознали и навикли на све захтеве. Добро су се показали на вежбама снаге и видно је да су предано тренирали пре доласка у Црвену звезду, а није им било тешко ни да разумеју тактичке замисли. Како је Станковић означио да је крај тренинга, тако је киша почела да пада, а наши фудбалери су имали и мало среће да је данас избегну.

Претходни текстПионирке екипне шампионке Србије, пионири пети
Следећи текстСезонске карте од уторка у продаји