Станковић: Много добрих ствари

22

Црвена звезда наставља са добрим партијама на припремама у Аустрији, а овог пута је савладана екипа Ариса резултатом 2:1.

Веома сам задовољан. Прва утакмица је била против, условно речено, слабијег противника, јер је немогуће да после три дана играмо „јачу“ утакмицу. Ова је била права – такмичарска. Видело се доста тога доброг, има на чему да се ради, али зато служе припреме. Битно је да изађемо на ногама, да нема повреда, а да се одигра у јаком ритму. Задовољан сам свима и онима који су почели и онима који су ушли. Сви смо стандардни, боримо се за грб. Однос према дресу треба да постоји, увек морамо да будемо свесни да смо Црвена звезда – рекао је Станковић.

Стрелци на мечу били су Бабић и Канга, а Звезда је наставила да прети после прекида.

Бабић има све предиспозиције да буде врхунски играч, баш онакав какав је момак. Увежбавамо прекиде и драго ми је да настављамо да погађамо. Верујемо, храбри смо… Некад треба ставити главу тамо где је опасно, а ови момци то смеју. Уз то, имамо добре извођаче прекида, у оба смера смо добри у том сегменту. Рецепт знамо и не мењамо га, као што сам већ рекао – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Арис 2:1 (0:0)
Следећи текстДружење са Лазовићем на каравану у Чачку