Бабић у Звезди до 2023.

44

Нови потпис у нашем клубу. Срђан Бабић је продужио уговор са Црвеном звездом до 2023. године.

Руководство нашег клуба вредно ради на склапању коцкица тима који ће у наредној сезони пред собом имати велике изазове који стартују већ 17. јула, а управо Бабићев параф говори у прилог томе да Црвена звезда жели да комплетира тим што пре, како би било времена за уигравање. Пре њега су то учинили Дејан Станковић и Александар Катаи, а црвено-бели дрес у овом прелазном року задужио је и Александар Драговић.

Левоноги штопер је претходну сезону провео на позајмици у португалском Фамаликау у ком је оставио феноменалан утисак и издвојио се као један од најбољих дефанзиваца тамошњег шампионата. Сада је поново ту, на располагању Дејану Станковићу…

Драго ми је што сам поново у Звезди. Продужио сам уговор, чека нас напоран рад на припремама у Аустрији и на мени је да се изборим за минутажу. Дуго сам у клубу, неће бити периода адаптације, јер познајем рад стручног штаба. Неће бити проблема око уигравања и радујем се новим изазовима– истакао је дефанзивац рођен 1996. године.

Бабић је у Црвену звезду стигао 2017. године и забележио 79 наступа уз седам постигнутих погодака. Претходну такмичарску годину провео је у Фамаликау у ком се на 29 мечева једном уписао у стрелце. У досадашњем делу каријере носио је дресове Војводине, Реал Сосиједада и Реуса, а уједно је прошао и све млађе категорије репрезентације Србије и био део тима који је на Новом Зеланду 2015. године постао светски шампион у конкуренцији фудбалера до 20 година.

Претходни текстТренерска радионица у Барселони, почела нова сезона Евролиге
Следећи текстЗвезда почела летње припреме