Звезда и Моцарт донирају опрему

53

Црвена звезда је одлучила да покрене акцију у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером компанијом „Моцарт“ у којој ће даровати опрему за клубове који наступају у нижим ранговима. Клубови се такмиче, а сваког месеца се награђује екипа која буде најбоља.

Услов за такмичење је био да се у Црвену звезду учлани минимум 20 људи и на крају сваког месеца се врши пресек. У првом пресеку који је урађен крајем маја, победник је био ФК „Орјен“ из Зеленике, надомак Херцег Новог, а на пресеку за јун је то екипа „Вележа“ из Невесиња, којима ће наш клуб донирати дресове.

Акција у Херцег Новом организоваће се 27.јуна на терену „Орјена“, док ће дан касније иста акција бити и у Невесињу, где ће навијачи имати прилику да се сликају са пехарима Купа европских шампиона, првенства и купа.

Наш клуб у сарадњи са компанијом „Моцарт“ спроводи ову акцију која има за циљ да што већи број клубова из мањих средина који наступају у нижим ранговима обуче у изузетно квалитетну спортску опрему, коју носе и првотимци Црвене звезде. „Мали“ клубови имаће прилику да на веома једноставан начин обезбеде сјајну опрему која ће им бити од помоћи за остваривање бољих спортских резултата.
Потребно је да сваки клуб изабере представника који ће пријаву послати на info@crvenazvezdafk.com, а онај клуб који после пресека буде имао највећи број учлањених људи освојиће награду за тај месец.

Чланска карта Црвене звезде може се извадити у Сервису за чланство који се налази на стадиону „Рајко Митић“, али и онлине путем, а цена годишње чланарине износи 1200 динара.

Претходни текстМеса: Поносна сам што саам прва страна играчица у Звезди
Следећи текстЗвезда добила ривале у новој сезони