Попусти за све чланове у Промоди

49

Црвена звезда је одлучила да јун месец посвети члановима. Поводом тога, наш клуб је данас склопио сарадњу са компанијом „Промода“ чиме ће свим члановима бити омогућен попуст од 10 посто на све производе ове фирме.

Пословни директор нашег клуба Марко Петровић истакао је задовољство склапањем сарадње са „Промодом“.

Захвалио бих се компанији Промода на поверењу. Сви наши чланови ће имати попусте у Промоди од 10 посто на све производе. Исто намеравамо да учинимо и са осталим партнерским фирмама са којима ћемо ускоро потписати сарадњу. Напоменуо бих да очекујемо врло брзо више од 15 компанија у наредном периоду, а до краја године је планирано да се преко 100 компанија придружи спонзорском пулу нашег клуба. Црвена звезда је једна велика породица, негујемо звездаштво и породични дух. Ова акција доприноси томе да наши чланови иду у продавницу где ће моћи да купују производе од других звездаша и да се на тај начин наша породица шири. Сличан пројекат смо направили са малим и средњим предузећима по питању пројекта „Велики пријатељ“, са којом желимо да направимо један пословни круг звездаша. Јако је битно да једни друге подржавамо и да се држимо заједно – казао је Петровић.

Владо Ђерић из компаније „Промода“ нагласио је да је част успоставити сарадњу са институцијом као што је Црвена звезда.

Веома смо задовољни и срећни што смо успоставили сарадњу са Црвеном звездом. Не само због тога што смо њени навијачи, већ због тога што је то инстутуција у овој земљи. Што се наше фирме тиче, она постоји од 2003. године и претходних година смо се трудили да на нашем тржишту презентирамо италијанску моду. Присутни смо у већини шопинг центара у Београду. Бавимо се и мушком и женском модом. Трудимо се да проширимо понуду на задовољство купаца и надам се да ће пре свега Црвена звезда бити задовољна. Сви чланови клуба ће имати попуст у нашим радњама чиме смо хтели да покажемо поштовање свим звездашима – подвукао је Ђерић.

У Промоди су присутни италијански модни брендови, а попусти на ове производе ће моћи да се остваре на две локације у Београду – тржним центрима „Ушће“ и „Галерија“, уз показану чланску карту.

Претходни текстЦрвена звезда домаћин завршног турнира за млађе пионирке
Следећи текстЦрвена звезда лако до полуфинала Првенства Србије