Бесплатно вакцинисање на Маракани

234

Министарство здравља Србије аутобус који иде по Србији, шаље на стадион „Рајко Митић“ у четвртак и петак, када ћете моћи потпуно бесплатно да се вакцинишете против Цовид 19 вируса.

Сви житељи Београда и они који ће бити око дома нашег фудбалера, имаће прилику да се вакцинишу Спутником В, Фајзеровом или Синофарм вакцином, у зависности од њихових личних жеља. У близини стадиона „Рајко Митић“ биће паркиран аутобус у ком ће вакцинисање бити вршено, и то без чекања или заказивања. Свако ко дође, брзо ће обавити вакцинацију,а ревакцинацију ће обављати на кућној адреси.

Реч је о аутобусу ГСП-а који је према препорука и стандардима Градског завода за јавно здравље преуређен како би служио као пункт за вакцинацију. Испред аутобуса је обезбеђен и део у виду чекаонице где особа треба да сачека одређено време. У аутобусу је обезбеђен проток воде и фрижидери који се путем агрегата напајају, чиме се омогућава безбедност вакцина. Акција траје од почетка маја и до сада су обиђене многе локације, а сада је дошло време за наш стадион!

Претходни текстПобеда на старту Суперлиге против Златибора
Следећи текстНађа Недељков и Тамара Чорто на припремама младе репрезентације