Звездини бисери – Велика ефикасност свих селекција

86

Талентовани дечаци који стаставају у црвено-белој Омладинској школи су у викенду за нама показали изваредну ефикасност, као и свој велики потенцијал, и на укупно седам одиграних утакмица наши бисери су постигли чак 23 гола.

Млађи кадети Црвене звезде су савладали БСК Борчу са 7:0 у оквиру 33. рунде шампионата. Изабраници Срђана Бугарског су поново показали свој велики квалитет и апсолутном доминацијом над ривалом лако дошли до нова три бода. На овом мечу виђен је велики број различитих стрелаца. Мрежу противника погађали су двоструки стрелац Стефан Радујко, док су по један гол постигли Теодор Илић, Новак Гојков, Андрија Мандић, Стефан Видаковић и Вељко Димитријевић.

Пионири Црвене звезде су победили екипу Аде на свом терену са 6:0 у оквиру 26. кола лиге. Фудбалери Бојана Маћешића су „плесали“ на терену и кроз пас игру лако стварали шансе пред голом ривала и погађали мрежу. Два поготка са наш тим на овом сусрету постигао је Милош Бакић, док су по једном били прецизни Андреј Петровић, Лука Ђорђевић, Стефан Антонијевић и Алек Рамадани. Пионири Графичара су савладали годину дана старије фудбалере Бродарца са 3:0. Играчи Милорада Вилотића су одиграли одличан меч и уз велику борбу заслужено уписали нова три бода. Голове за наш тим постигли су двоструки стрелац Младен Грујић, док је један гол постигао талентовани Андрија Максимовић.

Млађи пионири Црвене звезде су победил у гостима екипу ОФК Београда са 2:1 у оквиру 33. кола шампионата. Изабраници Уроша Урошевића су показали карактер, велику жељу за победом и дошли до нова три бода након преокрета. Голове за наш тим на овом сусрету су постигли Димитрије Шарић и Душан Познановић. Млађи пионири Графичара су савладали екипу 011 са 2:0. Ученици Дејана Шиљковића су сломили отпор ривала у другом полувремену и веома добром игром залужено дошли до тријумфа. За Графосе на овом сусрету били су прецизни Александар Микетић и Петар Поповић.

Петлићи Црвене звезде су изгубили од ОЛЕ-а са 4:0 у оквиру 11. рунде лиге. Упркос великој борби и хтењу, изабраници Данила Тешића нису успели да остваре позитиван резултат на овом мечу. Петлићи Графичара су савладали Рад на свом терену са 3:1. Ученици Владе Вучића су доминирали током целог меча и кроз пас игру долази до шанси пред голом ривала. Добру игру нашег тима крунисали су головима Новак Бошковић, који је у два наврата тресао мрежу ривала, и Леон Ивановић.

Претходни текстДоминација Звезде у Купу
Следећи текстЈуниори први по државне медаље