Сликајте се са дуплом круном – Маракана тура

194

Фудбалски клуб Црвена звезда има сјајне вести за све навијаче. Сви посетиоци Маракана туре, од данас ће имати прилику да се бесплатно фотографишу са пехарима намењеним шампиону и освајачу Купа Србије, које је наша Звезда освојила. Радно време је од понедељка до суботе од 11 до 19 часова.

Сви звездаши који се одлуче за обилазак нашег стадиона биће у прилици да и сами осете како је освојити дуплу круну. Маракана тура траје 45 минута, током које се обилази музеј Црвене звезде, где можете видети све трофеје које је наш клуб освојио у дугој историји. После обиласка музеја одлази се до споменика прве Звездине звезде и легенде клуба Рајка Митића. После тога се силази до терена кроз западни тунел, где ћете бити у прилици да изблиза видите терен где су многи великани падали, а затим се пролази кроз главни тунел испод северне трибине. Такође се посећује Звезда ТВ, а затим се одлази до медија центра где ће сви посетиоци Маракане имати прилику да се фотографишу са дресовима првотимаца и биће у прилици да потпишу ,,Звездашку заклетву”. Стадионска тура се завршава у Ред Стар и Делије продавницама.

Цена стадионске туре износи:

– Одрасли 1000 динара

– Деца до 18 година 500 динара

– Право на 20% попуста имају чланови Црвене Звезде, тако да је за њих цена Маракана туре 800 динара. Свако ко није члан Звезде, може да се учлани на лицу места и тако оствари попуст и разне друге бенефите. ,као и групе које броје преко 20 посетилаца.

– Право на 5% на попуст у Ред Стар шопу имају они који купе карту за Маракану туру.

– Такође у могућности сте да се фотографишете са пехаром Лиге Шампиона, уз професионалног фотографа, а цена износи 300 динара, док су фотографије готове за само два минута.

Чекамо вас на Стадиону и на сваких сат времена идемо у обилазак наше Маракане.

Маракана – Авантура може да почне!

Претходни текстЗвездине јуниорке шампионке Србије
Следећи текстПобеда на старту Суперлиге против Златибора