Звезда поклања опрему „малим“ клубовима

51

Фудбалски клуб Црвена звезда одлучио је да покрене још једну фантастичну акцију у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером компанијом „Моцарт“ у којој ће обезбеђивати опрему за клубове који наступају у нижим ранговима такмичења, почев од четврте лиге па на ниже.

Црвена звезда показала је током ове године да мисли на све чланове нашег клуба. Велики број акција организован је у претходном периоду, само неке од њих су „Од Звезде с љубаљу“, „Од рођења мог“, као и бројне акције које су имале за циљ увећање броја чланова нашег клуба. Поред акције која је организована почетком ове године под називом „Буди и ти капитен своје Звезде“ наш клуб је одлучио да пажњу посвети и клубовима који наступају у четвртој лиги као и нижим ранговима такмичења.

Наш клуб је одлучио да се укључи у акцију коју води ексклузивни бетинг партнер црвено-белих компанија „Моцарт“. Црвена звезда има за циљ да што већи број клубова из мањих средина који наступају у нижим ранговима обуче у изузетно квалитетну спортску опрему, коју носе и првотимци Црвене звезде. „Мали“ клубови имаће прилику да на веома једноставан начин обезбеде фантастичну опрему која ће им бити од помоћи ка остваривању бољих спортских резултата.

Акција је организована по принципу такмичења и трајаће годину дана. Услов који сваки клуб мора да испуни јесте да учлани миниум 20 људи у Црвену звезду. Крајем сваког месеца вршиће се пресеци и додељиваће се опрема оном клубу који је учланио највише људи. Потребно је да сваки клуб изабере представника који ће пријаву послати на инфо@црвеназвездафк.цом , а онај клуб који после пресека буде имао највећи број учлањених људи освојиће награду за тај месец. Они клубови који не добију опрему датог месеца имаће прилику да свој резултат поправе и освоје опрему током селдећег, будући да ће се резултати из прошлог преносити у наредни месец.

Подсећамо да се чланска карта Црвене звезде може извадити у Сервису за чланство који се налази на стадиону „Рајко Митић“, али и онлине. Цена годишње чланарине је 1200 динара.

Претходни текстКК Црвена звезда захтева хитну истрагу АБА лиге због скандала у Хали „Александар Николић“
Следећи текстПриче о Барију – Куп шампиона 1990/1991