Мркела: Драговић адут за Европу

106

Александар Драговић је потписао трогодишњи уговор са Црвеном звездом и представљаће велико појачање за наш клуб у наредној сезони, а прве утиске, као и велико задовољство, после потписивања уговора изнео је спортски директор нашег клуба – Митар Мркела.

Звезда је дуго желела Драговића и Драговић је дуго желео Звезду. Ове године смо заиста остварили сјајне резултате на домаћем плану и у Европи, али смо увек истицали да желимо да будемо још бољи и јачи. У склопу те моћније и снажније Црвене звезде јесте долазак Александра Драговића који је проверен играч, репрезентативац Аустрије и неко ко је играо на високом нивоу у лигама “петице” и нарочито се истакао у Енглеској и Немачкој. Заиста сматрам да ће представљати врхунско појачање за Црвену звезду – рекао је Мркела.

Истакао је Митар Мркела колико ће Драговић бити важан шраф у нашем тиму већ у квалификацијама које следе.

– Драговић може много да нам помогне у квалификацијама за Лигу шампиона. Он је играч високог нивоа, доказао се већ у Европи на утакмицама јакон интензитета и сигурно ће представљати значајно појачање за Црвену звезду – истакао је спортски директор нашег клуба.

Говорио је спортски директор да је Александар Драговић послушао своје срце и испунио своју дугогодишњу жељу потписавши уговор са Црвеном звездом.

Дуго смо причали са Драговићем, а његова жеља и жеља његовог деде, који је рођен у Србији, је била да једног дана обуче црвено-бели дрес и заигра за Црвену звезду. Драговић је могао када говоримо са финансијске стране да буде на неком другом месту, у клубовима који могу да понуде боље услове, али је изабрао Црвену звезду јер је желео да испуни свој дечачки сан – закључио је Мркела.

Претходни текстАлександар Драговић у Звезди!
Следећи текстПодгоричка (прљава) „игра“ ван терена (ВИДЕО)