Звезда наставила победнички низ

143

Боксери Црвене звезде савладали су београдски Раднички са 16:6 у 4. колу Суперлиге Србије.

Црвено-бели су до четврте победе у домаћем првенству дошли врло убедљиво. На почетку меча у дуелу јуниора било је нерешено, Димитров је савладао Мијатова за вођство нашег тима, а Ванић је поражен на поене од Велимира.

У сениорској конкуренцији Звезда је ређала победе. Папић је без противника донео два поена нашем тиму, а онда је Кристијан Јовановић савладао Глигорића на поене. Радомир Јовановић је без борбе добио Јојића, а потом је Ненад Јовановић славио против Бачића.

Недостижних 12:2 Црвеној звезди доноси Џејлан Тошкић у велтер категорији победом над Тијанићем. Радуловић потом губи меч од Мемића, а капитен Звезде Сандро Полетан узвраћа тријумфом против Николе Јовановића. Трећи пораз у овом мечу за црвено-беле доживео је Стојковић у дуелу са Шаранчићем, а коначних 16:6 донео је Звездин супертешкаш Милутин Станковић у дуелу са Аленом Машовићем.

Црвено-бели су се одлично представили у овом сусрету који је окупио крем српског бокса, а председник нашег клуба Зоран Манојловић био је одличан домаћин званицама међу којима је био и председник Партизана Александар Јовановић.

Подсетимо, боксери Црвене звезде су у сва четири кола Суперлиге Србије забележили победе, над Партизаном (12:10), Радничким Крагујевац (18:4) и два пута против Радничког Београд (12:10 и 16:6) и сада их очекује почетак Рагионалне лиге која би требало да стартује у суботу 29. маја дуелом са словеначким Марибором.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИЧКИ БЕОГРАД 16:6

Јуниори:
до 57кг – Христофер Димитров – Ђорђе Мијатов 2:0
до 60кг – Џенис Ванчић – Зоран Велимир 0:2

Сениори:
до 54кг (бантам), Анес Папић без противника 2:0
до 57кг (перолака), Кристијан Јовановић – Вељко Глигорић 2:0
до 60кг (лака), Радомир Јовановић – Дамир Јојић 2:0
до 64кг (полувелтер), Ненад Јовановић – Вања Бачић 2:0
до 69кг (велтер), Џејлан Тошкић – Матија Тијанић 2:0
до 75кг (средња), Новак Радуловић – Алмир Мемић 0:2
до 81кг (полутешка), Сандро Полетан – Никола Јовановић 2:0
до 91кг (тешка), Реља Стојковић – Стефан Шаранчић 0:2
преко 91кг (супертешка), Милутин Станковић – Ален Машовић 2:0

Претходни текстДва корака до циља, рукометашице декласирале фењераша
Следећи текстЦвеле, срећан 80. рођендан!