Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

67

Бисере из црвено-беле Омладинске школе током овог викенда очекује 11 такмичарских утакмица, а преносе мечева омладинске и кадетске селекције моћи ћете као и до сада да испратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде гостују у суботу од 11 часова ИМТ-у у оквиру 37. кола шампионата. Изабраници Марка Неђића су у претходом колу победом над београдским Радом резултатом 2:1, головима Александра Кахвића и Николе Кнежевића, матеметички обезбедили наслов првака два кола пре краја првенства. Иако су наши талентовани јуниори најмлађа екипа у лиги освојили су титулу на веома доминантан начин као екипа која има највише победа и која је постигла чак 103 гола у првенству. Пренос утакмице наших шампиона можете испратити на Јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ-у.

Кадетску селекцију Црвене звезде, коју са тренерске позиције предводи Никола Митић, у недељу од 11 часова очекује гостовање Телеоптику у оквиру 37. кола националног првенства. Наши талентовани фудбалери дочекују ову утакмицу у добром расположењу пошто су претходној рунди такмичења савладали Рад на свом терену са 4:1, а голове за наш тим на том мечу постигли су двоструки стрелац Јован Шљивић, док су по једном мрежу ривала тресли Давор Ракић и Матеја Бубањ. Сви заинтересовани могу испратити овај меч на Јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ-у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, петлићи – Црвена звезда – ОФК Београд

Субота, 11 часова, омладинци – ИМТ – Црвена звезда

Субота, 11 часова, омладинци – Младост – Графичар

Субота, 11 часова, пионири – Црвена звезда – Раднички Обреновац

Субота, 12 часова, млађи омладинци – Земун – Графичар

Субота, 13 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Рад

Субота, 13 часова и 30 минута, кадети – Младост – Графичар

Субота, 17 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Раднички Обреновац

 

Недеља, 11 часова, кадети – Телеоптик – Црвена звезда

Недеља, 15 часова, петлићи – Душановац – Графичар

Недеља, 18 часова, млађи пионири – Графичар – ОФК Београд

Претходни текстОдбројавање до Барија
Следећи текстЗвездин подмладак одушевио на Школском првенству Србије