Звездаши на каљењу – Голмани блистали

49

У викенду за нама је девет фудбалера који су на позајмици из Црвене звезде, наступало у садашњим клубовима, а највећу пажњу су скренули Никола Васиљевић, Милош Чупић, Андрија Катић, Срђан Бабић, Марко Конатар и Владимир Лучић.

Никола Васиљевић је имао сјајну партију потив Радника из Сурудулице где је остао несавладан, а његов тим је славио резултатом 3:0. Поред те утакмице, у среду је Пролетер играо са Јавором, а упркос примљеном голу у првом полувремену, Васиљевић је одлично бранио у наставку меча, а његов тим је ремизирао са екипом из Ивањице (1:1). Истакао се и Милош Чупић, упркос томе што је његов тим испао из Суперлиге Србије, млади чувар мреже је одлично бранио против Металца и његова мрежа је остала читава током свих 90 минута, а пет пута су противници гађали оквир гола. Блистао је и Андрија Катић у победи његовог тима над Јагодином (3:0). Чувар мреже ИМТ-а је успео да одбрани све налете Јагодинаца.

После краће паузе због повреде, на терен се вратио Срђан Бабић и већ у првом мечу показао да је битна карика у одбрани португалске екипе. Фамаликао је славио над Санта Кларом 1:0, а наш штопер био је непрелазна препрека за противника. Добре мечеве је наставио да пружа и Марко Конатар, леви бек Железничара. Он је био кључан играч у ремију против Графичара (1:1), када је постигао изједначујући погодак у првом полувемену. Одличан је био и против ИМТ-а, где је његов тим славио са 3:1. ,,Трактористи“ су једини погодак постигли из једанаестерца, а у игри је млади леви бек био непремостива препрека. Владимир Лучић све више показује своје знање са лоптом. У среду против Јагодине уписао је десету асистенцију у Првој лиги Србије, а скоро све акције ишле су преко младог плејмејкера.

ЗВЕЗДАШИ НА КАЉЕЊУ:

Никола Васиљевић (Пролетер) – 90 минута, реми са Јавором (1:1); 90 минута, победа над Радником (3:0)

Милош Чупић (Златибор) – 90 минута, победа над Металцем (1:0)

Милош Гордић (Мачва) – 90 минута, реми са Инђијом (2:2)

Андрија Катић (ИМТ) – 90 минута, победа над Јагодином (3:0); 90 минута, пораз од Железничара (3:1)

Срђан Бабић (Фамаликао) – 74 минута, победа над Санта Кларом (1:0)

Марко Конатар (Железничар П.) – 90 минута, реми са Графичаром (1:1); 90 минута, победа над ИМТ-ом (3:1)

Владимир Лучић (ИМТ) – 90 минута, победа над Јагодином (3:0); 90 минута, пораз од Железничара (3:1)

Ерик Јирка (Мирандес) – 10 минут, победа над Фуенлабрадом (2:1)

Ибрахим Мустафа (Раднички СМ) – 62 минута, победа над Дубочицом (1:0); 90 минута, победа над Слогом (1:0)

Претходни текстДве бронзе за Звездине боксере на Балканијади
Следећи текстЗавршни турнир за пионирке у Нишу, Звезда у четвртфиналу против домаћина