Реми кадета

51

Кадети Црвене звезде су ремизирали против ОФК Вршца (0:0) на гостујућем терену у оквиру 35. кола националног шампионата. Изабраници Николе Митића имали су теренску иницијативу током читавог меча, али је фалило среће у завршници и нису успели да сломе ,,бункер” Вршчана.

ОФК Вршац – Црвена звезда 0:0

Стадион:,,ФК Ц. звезда Павлиш”.

Судија: Давид Матић.

Жути картони: Делић, Чупић, Тошић, Грујић (ОФК Вршац), Лолић (Црвена звезда).

ОФК Вршац: Узелац, Тешић, Грауре, Л. Тошић, Делић, Чупић, У. Тошић(од 88. Милићевић), Главинић, Марковић, Трњанац, Грујић.

Црвена звезда: Маринковић, Недељковић(од 73. Митић), Марић, Вукичевић, Граоња(од 46. Каришик), Видојевић(од 88. Димитријевић), Шљивић, Радоњић(од 65. Милосавић), С. Миладиновић(од 55. Гојков), Лолић, Бубањ.

Од самог старта меча црвено-бели су притисли последњу линију Вршчана. Често је Црвена звезда нападала по левој страни терена, а најчешће су комбиновали Граоња и Лолић. Средином првог дела игре Стефан Миладиновић је добро прошао у казнени простор и имао ситуацију један на један са гломаном, али је фалило среће у завршници. Контролисала је Црвена звезда ток меча и константо ствала шансе. На мукама је била домаћа екипа да изнесе лопту са своје половине.

Почетком другог полувремена наставила је Звезда, где је стала у првом делу игре. Константно су црвено-бели стварали шансе, али је фалило среће у завршној трећини. Покушавали су изабраници Николе Митића да пробију ,,бункер” домаће екипе најчешће по боковима, али је домаћа екипа са скоро свим играчима у шеснаестерцу одолевала нападима. Средином другог полувремена Лолић је одлично пронашао Бубња, али нападач црвено-белих није успео да затресе мрежу. Кружила је Звезда око гола Узелца, али је Вршац успео да се одбрани. Покушали су пулени Николе Митића силовито у завршници меча до гола, али срећа није била на страни црвено-белих упркос великом броју створених шанси.

Претходни текстПетица растрчаних омладинаца
Следећи текстОдржан „Отворен дан“ у Београду