Ускршња породична идила звездаша

57

Ускрс као највећи хришћански празник значајан је свим играчима Црвене звезде који исповедају православну веру и они га проводе у кругу породице.

Фудбалери нашег клуба се труде да сваки слободан тренутак проведу са породицама, те им је пар дана паузе због највећег хришћанског празника Ускрса после напорног ритма утакмице и више него добро дошло. Ускршњи празници буде најлепше емоције код свих, па тако и код наших играча, који нису крили да се са приближавањем овог празника јавља посебна атмосфера, нарочито у домовима у којима су присутна деца.

Искуснији играчи нашег тима Милан Борјан, Александар Катаи и Славољуб Срнић искористили су прилику да свим звездашима честитају празник и пожеле пуно среће, здравља и успеха, а сличну поруку за навијаче имали су и младе наде Црвене звезде, Вељко Николић и Марко Ћопић.

Свим навијачима Црвене звезде желим срећан Ускрс и да празник проведу са најближима у здрављу и срећи. Сви се изузетно радујемо празницима као што су Божић и Ускрс, јер немамо често прилику да се окупимо и у породичној атмосфери прославимо у складу са свим обичајима. Ускрс је веома битан у мојој породици, а син се веома радује када се такмичимо у лупању јајима и увек победи, трудимо се да му што више улепшамо празник па му често дамо и дрвено јаје како би стално побеђивао – истакао је Борјан.

Звездина десетка такође је имала поруку за навијаче.

Пре свега бих честитао свим нашим навијачима празник и пожелео им да уживају са својим породицама, будући да нас је задесила ситуација са корона вирусом и нисмо имали прилику често да уживамо у претходних годину дана. Празницу су права прилика да проведемо време са најближима, с обзиром да смо често одсутни због обавеза у клубу. Деца се највише радују празницима, а ја сам срећан што ћу га ове године провести са породицом – истакао је Александар Катаи.

Славољуб Срнић такође није крио задовољство због чињенице да ће ускршње празнике провести у родном Шапцу.

Христос васкрсе, срећан Васкрс свим навијачима Црвене звезде. Надам се да ће заљубљеници у црвено-беле боје празник провести у лепој атмосфери са својим најближима, као што ћу и ја то учинити. Срећан сам што ћу са породицом посетити родни град и уживати осим са сином и супругом и са осталим члановима породице – поручио је Срнић.

Голман наше омладинске селекције и члан првог тима Црвене звезде није крио да је приликом фарбања јаја најчешће посматрач, али да ужива у свим обичајима који се практикују за Ускрс.

Христос васкрсе! Свим навијачима нашег клуба желим да у миру и весељу прославе Ускрс. Поред Божића, Ускрс је најважнији празник, а моја породица га сваке године обележи са свим обичајима који су карактеристични за овај празник. Мама се највише бави фарбањем јаја, брат често помогне, а ја највише волим дан Ускрса и радо га проводим са најближим члановима породице – истакао је Марко Ћопић.

Млади фудбалер нашег тима Вељко Николић поручио је да му време проведено са породицом за време празника као што је Ускрс много значи.

Честитам свим навијачима Црвене звезде Ускрс и желим им да уживају у празнику. Драго ми је што ћемо имати прилику да за ускршње празника уживамо у кругу породице. Радујем се свим обичајима који су везани како за Ускрс тако и за Божић, па тако ни ове године у мојој породици неће изостати добро познато такмичење у лупању јајима које смо са нестрпљењем ишчекивали када смо били млађи– истакао је Вељко Николић.

Претходни текстНационални и балкански рекорд Синанчевића – 21.88 метара
Следећи текстХристос васкрсе!