Терзић: Наставићемо да пробијамо границе

34

Црвена звезда је освојила четврту титулу у низу, ово је једна од најуспешнијих фудбалских година у нашој богатој историји, а поносан на ту чињеницу је генерални директор Звездан Терзић.

Пре свега, честитао бих играчима, стручном штабу, навијачима и свима у клубу на освојеној шампионској титули. Ово је први пут у Звездиној историји да је титула освојена четврту годину у низу и то само говори о томе ста је данас Црвена звезда. Поносан сам на све оно што је урађено, не само у домаћем првенству, него и у Европи, поготово кад се узме у обзир да смо издржали и финансијске ударе короне и супериорно освојили титулу, а уз то се равноправно носили са екипама попут Милана. Показали смо да смо најбољи тим у Србији и да о томе нема полемике. Уз то, срушени су бројни рекорди и ово је дефинитивно година за памћење – почео је Терзић.

Упркос томе што је титула освојена, нема времена за одмор у Црвеној звезди.

Чека нас финале Купа и одмах потом припреме за нове квалификације за Лигу сампиона. Поставили смо највише могуће циљеве, а показали смо способност да пробијамо границе и наставићемо то да радимо – закључио је Терзић.

Претходни текстЧетврта титула у низу!
Следећи текстСтанковић: Нестварна сезона!