Иванић и Милуновић: Нећемо се овде зауставити

37

Црвена звезда је у 34. колу Суперлиге Србије савладала Војводину са 1:0, чиме је и математички обезбедила нову шампионску титулу, 32. по реду, а четврту узастопно. Екипа Дејана Станковића је потврдила да је дефинитивно и без премца најбоља екипа у земљи. Импресије након освајања првенства изнели су везиста Мирко Иванић и штопер Немања Милуновић.

Ово је била изузетно тешка и дуга сезона у којој смо напорно радили. Имали смо много утакмица и издржали смо у добром ритму све време. Показали смо да није случајан оволики број победа и све ово што смо урадили и што смо освојили четврту титулу заредом. Сада ћемо ово прославити и надам се да ћемо смоћи снаге да ову годину наставимо до краја у победничком ритму и да остваримо зацртани циљ, а то је од почетка сезоне освајање дупле круне – казао је Иванић.

Дефанзивац Немања Милуновић је нагласио да ће црвено-бели наставити да пружају максимум и у преосталим сусретима.

Драго ми је да смо на нашем стадиону и теоретски освојили титулу. Нећемо се овде зауставити, настављамо где смо стали јер има још утакмица до краја. Знали смо да ако победимо титула је наша, борили смо се за то – истакао је Звездин Чачанин.

Претходни текстСтанковић: Нестварна сезона!
Следећи текстМијаиловић: Титула за историју