Звездини „Велики пријатељи”

78

Фудбалски клуб Црвена звезда покренуо је акцију „Велики пријатељ клуба“ усмерену углавном ка малим и средњим предузећима. Звездаша има у свим браншама па је одзив био велики. Данас је представљено пет компанија, а то су Сунчев круг обезбеђења д.о.о, Финеграф, Промо принт, Фимас д.о.о и Лестесаро д.о.о, које су потписале уговоре са нашим клубом.

Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић лично се захвалио нашим ,,Великим пријатељима” и још једном пожелео дугу и успешну сарадњу.

Честитам вам што сте постали део пројекта који је Фудбалски клуб Црвена звезда покренуо. Наше амбције су велике и наше дружење са партнерима подразумева да су они једни од најуспешнијих у својим браншама. Верујем да ће овом сарадњом бити остварена обострана корист, како за наш клуб који тежи да оствари врхунске резултате на спортском плану, тако и за компаније које теже да буду најбоље у својим областима рада. Честитам вам још једном и желим да ова породица великих пријатеља се све више шири и да нас буде што је више могуће. Надам се да ћемо од наредне сезоне присуствовати утакмицама. У клубу верујемо да ће ова пошаст ускоро бити завршена на радост свих нас – изјавио је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

Пријатељи клуба добили су рекламе на нашем терену и два места у ВИП галерији за све мечеве у сезони, укључујући и оне у међународним такмичењима, као и урамљен дрес Звезде са потписима свих играча.

Поред председника нашег клуба обратио се Миодраг Стајић чија компанија Лаестесаро д.о.о већ дуго сарађује са нашим клубом.

Диван је осећај и јако смо поносни на комплетну сарадњу са клубом Црвена звезда. Од оснивања фирме до дана данашњег сарадња није прекидана и јако нас радује ситуација да можемо да нађемо заједнички језик са једним од највећих клубова у региону, што је велики подстрек да радимо још боље и мотивисаније. Овим путем бих желео да позовем све звездаше да се прикључе овом пројекту, јер само сви заједно можемо направити још већи успех који је и дан данас импозантан – изјавио је Миодраг Стајић.

Прокоментарисао је Стајић и колико је важна инфраструктура, пошто се његова компанија бави продајом и инсталацијом терена са вештачком, хибридном и природном травом. Тренутни је регионални лидер у домену поставке фудбалских терена са вештачком травом и прва српска фирма која ће инсталирати хибридни фудбалски терен у Србији.

Црвена звезда има високе стандарде и велике потребе. Добро је што су људи у клубу спремни да прате све трендове и све што је у домену спортске инфраструктуре. Клуб је доста инвестирао у последњим годинама и то је оно што све радује. Без врхунске инфраструктуре не може се очекивати ни велики успех. О чему сведоче резултати постигнути у задње време. Наставићемо, бићемо ажурнији и још бољи и имаћемо веће успехе сви заједно – закључио је Стајић.

Црвена звезда ће наставити да сарађује са малим и средњим предузећима и у будућности, а за више информација можете се обратити на е-маил адресуmarketing@crvenazvezdafk.com . Више информација о нашој понуди можете наћи на линку http://crvenazvezdafk.com/upload/Pdf/veliki-prijatelj-kluba.pdf.

Сунчев круг обезбеђења д.о.о је предузеће за физичко-техничко обезбеђење. Основано је 2012.године, а са својим професинолним људским и техничким капацитетима сврстава се у врх компанија Србије које се баве наведеним услугама. Пословна политика компаније заснована је на непрекидном усавршавању својих руководећих и извршних кадрова и тимова, унапређењу техничких капацитета и организације рада.

Штампарија Финеграф успесно послује висе од две и по деценије са константим растом и одржавањем високог квалитета својих производа. Своје пословање пођеднако успешно представља и на регионалном трзисту. Основни мото пословања је коректан однос и сарадња, прузање високог квалитета производа чак и при кратким роковима.

Промо Принт послује на домаћем тржишту дуги низ година и њихова основна делатност је дигитална штампа великих формата. У пословању их карактерише примена савремене технологије, као и стално улагање у производну опрему и коришћења квалитетних материјала. Воде се идејом да су најбитнији квалитет, рок, као и приступачна цена.

Предузеће Фимас д.о.о је специјализоно за опремање угоститељских објеката. Постоји већ 27 година и има 60 запослених. Тренутно поседује преко 10.000 артикала на лагеру,сто га цини лидером угоститељске опреме у Србији, а и шире. Поред трговине, Фимас се бави и прозводњом расхладне и неутралне опреме од прохрома за комплетно опремање кухиња.

Ластесаро доо је породична фирма основана 2016-те године. Бави се продајом и инсталацијом терена са вештачком, хибридном и природном травом. Тренутни је регионални лидер у домену поставке фудбалских терена са вештачком травом и прва српска фирма која ће инсталирати хибридни фудбалски терен у Србији. Велику пажњу посвећујемо праћењу светских трендова.

Претходни текстЗвездани моменти – Песма у Верони
Следећи текстЗвезда богатија за клуб навијача у Невесињу