Катаи постигао најлепши гол у марту

47

Фудбалери Црвене звезде су током марта месеца показали изузетну ефикасност на терену и постигли укупно 20 голова, а верни чланови нашег клуба су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол Александра Катаија из слободног ударца против прволигаша ИМТ-а у четвртинифиналу Купа Србије.

У марту месецу, наши првотимци су одиграли шест утакмица, од тога пет у националном првенству и један дуел у Купу Србије. У најужи избор за најлепши погодак месеца ушли су: Александар Катаи на утакмици Црвена звезда – Мачва, Ел Фарду Бен на утакмици Вождовац – Црвена звезда, Жељко Гаврић на утакмици Вождовац – Црвена звезда, Филипо Фалко на утакмици Црвена звезда – ИМТ и Александар Катаи на утакмици Црвена звезда – ИМТ.

Са 259 гласова за најлепши погодак у марту је изабран гол Александра Катаија који је наш крилни нападач постигао из слободног ударца у оквиру четвтинефинала Купа Србије против ИМТ- а. На другом месту се поново нашла Звездина „десетка“ са освојеним 141 гласом за гол против Мачве ком је претходила прелепа акција наших фудбалера. Са 102 гласа трећу позицију је заузео Жељко Гаврић који је постигао гол прелепим ударцем из „окрета“ на гостовању Црвене звезде против Вождовца. Четврто место по избору навијача припало је Филипу Фалку, са освојених 78 гласова, за његов првенац у црвено-белом дресу против ИМТ –а, док је за гол Ел Фарду Бена против Вождовца подржало 22 чланова нашег клуба.

И наредних месеци навијачи ће бити у прилици да бирају најлепши гол месеца путем Звездине апликације и на тај начин буду део нашег трофејног клуба.

Претходни текстЦрвено-бели наставили победнички низ
Следећи текстТрио фантастико