Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

54

Звездине бисере у среду очекује четири лигашке утакмице и нови изазови. Преносе мечева омладинске и кадетске селекције Црвене звезде ћете, као и до сада, бити у прилици да погледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ – у.

Омладинце Црвене звезде очекује дерби сусрет у среду од 10 часова у гостима, у коме ће изабраници Марка Неђића одмерити снаге против тренутног лидера на табели, екипе Бродарца. Наши талентовани фудбалери ће покушати да дођу до тријумфа, а победом у сутрашњем мечу бисери Звезде би преузели прву позицију на табели. Сви заинтересовани ће моћи да прате меч преко Јутјуб канала Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ – у. У добром расположењу чекају предстојећи меч црвено-бели, а очекивања пред овај дерби сусрет изнео је нападач омладинске селекције, Матеја Бачанин.

Очекујем да сутра наставимо сјајан низ победа, да преокренемо ствари у нашу корист и вратимо се на лидерску позицију. Осећам се одлично и надам се да ћу са головима наставити већ у среду. Једва чекам меч, спремни смо, добро радимо и сматрам да можемо до тријумфа и титуле на крају сезоне – рекао је Бачанин.

Изабраници Николе Митића ће у среду од 13 часова у гостима укрстити копља са екипом Бродарца. У претходном мечу кадети Црвене звезде су на домаћем терену остварили победу против краљевачког Кикера и славили са 2:1, а бисери наше Омладинске школе су мотивисани да наставе серију добрих резултата. Овај сусрет ће сви заинтересовани моћи да прате на Јутјуб каналу Звезда Кидс, али и на Звезда ТВ – у. Леви бек кадетске селекције верује да наш тим може до позитивног резултата у предстојећем дербију и додао да црвено-бели не одустају од борбе за титулу.

Победа над Кикером је била важна да бисмо вратили самопоуздање и да бисмо се вратили у победничку серију, као и да покушамо да до краја победимо све утакмице. Вера за титулу увек постоји, ми смо Звезда и никад не одустајемо. Борићемо се до последње утакмице и даћемо све од себе да тријумфујемо у сваком мечу и искористимо киксеве ривала – закључио је Петар Граоња.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Среда, 10 часова, омладинци – Бродарац – Црвена звезда ( ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Среда, 11 часова, кадети – Напредак – Графичар

Среда, 13 часова, кадети – Бродарац – Црвена звезда (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Среда, 13 часова, омладинци – Напредак – Графичар

Претходни текстЗвездини бисери – Сигурни омладинци и кадети
Следећи текстОК Црвена звезда и Завод за спорт и медицину спорта потписали уговор о пословно-техничкој сарадњи