Станковић: Победа у дербију нас мотивисала

59

Утиске после победе над Јавором у Ивањици од 5:1, укупно 19. тријумфа у низу нашег тима у домаћем шампионату, изнео је шеф стручног штаба Црвене звезде Дејан Станковић.

Нисам хтео пре утакмице да говорим колико је терен нераван, али добро кренули смо ,,узбрдо” од самог старта. Примили смо гол, али није попуштала концентрација, па смо на време изједначили и повели. Момци су стварно били одлични. Говорили су да увек после дербија падне концентрација и да се играчи испразне, али мислим да је супротно од тога, што се могло видети и данас. Нема разлога да се задовољавамо, а још нисмо ништа урадили. Такав је менталитет наше екипе, идемо из утакмице у утакмицу што бољи и јачи да дођемо до коначног циља. Оваквим ритмом и овако озбљним приступом утакмицама, мислим да смо на правом путу и можемо бити стварно ефикасни и опасни из меча у меч – истакао је Станковић.

Задовољно је шеф стручног штаба Дејан Станковић прокоментарисао наступ младог нападача Николе Крстовића.

Ово је једно од најбољих издања Крстовића од како сам тренер. Задовољан сам односом какав имамо. Крстовић је данас позитивно изненадио све. Не само приступом, колико покретљивошћу, читањем игре и колико је лопти задржао и фаулова изнудио. Није имао ни једну грешку у додавању. Све честитке и нека настави тако да ради – рекао је Станковић.

Претходни текстЈавор – Црвена звезда 1:5 (1:2)
Следећи текстМилуновић: Није било лако, али менталитет је пресудио