Катаи: Показали смо да смо прави

48

Фудбалери Црвене звезде су славили у 164. вечитом дербију савладавши Партизан на стадиону „Рајко Митић“ са 1:0 у оквиру 30. кола Суперлиге Србије. Утиске после велике победе црвено-белих изнео је један од најбољих појединаца на мечу Александар Катаи.

Веома смо задовољни победом у дербију. Заиста смо заслужили три бода, али имамо још осам утакмица до краја првенства и морамо максимално да одрадимо то, без опуштања. Вечити дерби је тешка утакмица. Меч можеш да спремаш на један начин, а може да оде и у тотално другом правцу. Као један од искуснијих играча у тиму ипак нисам саветовао млађе играче, то су једноставно утакмице где мораш да покажеш да си прави – рекао је Катаи.

Осврнула се Звездина „десетка“ на тренутно стање на табели, као и на то колико црвено-белима значи победа у вечитом дербију.

Тријумф нам доста значи, да смо евентуално изгубили били би на шест бодова од ривала и сигурно да не би били опуштени до краја шампионата. Овако смо се одвојили на 12 бодова, доста смо мирнији па можемо да се посветимо обавезама које нас очекују у Купу Србије – закључио је Катаи.

Претходни текстСтанковић: Пуно срце због победе у дербију
Следећи текстБорјан: Борили смо се као лавови