Панков: Спремни чекамо дерби

37

Штопер нашег тима Радован Панков није крио да су црвено-бели и више него спремни за 164. вечити дерби који нашу екипу очекује сутра од 18 часова, али и да ће им подршка навијача са трибина и више него недостајати.

Очекивања су иста као и пред сваки дерби. Желимо да остваримо победу и то је циљ који смо зацртали. Међутим неће бити лако ни њима, а ни нама. И ми и они смо у фантастичној форми и уверен сам да ће бити један од лепших дербија без пуно сецкања игре. Већ дузе време имамо врхунску атмосферу у екипи и сигурно да је управо то нешто што много доприноси одличним резултатима које приказујемо – истакао је Радован Панков.

Осврнуо се дефанзивац нашег тима и на подршку коју им навијачи нашег клуба пружају из дана у дан, иако нису у могућности да екипу бодре са трибина стадиона “Рајко Митић”.

– Наравно да недостају али и поред тога што нису са нама на терену, осећамо да су ту јер нам у задње време приређују много изненађења. Јуче су нам поклонили графит, а ја се надам да ћемо им се ми сутра одужити победом.

Херој из Копенхагена истакао је да су црвено-бели спремни да пружа максимум, али и да очекује да ће наш тим потврдити сјајну форму у којој се налази.

Превагу на дербију може да донесе моменат појединца, такође и неки прекид. Вечити ривал је за нама у бодовном заостатку и вероватно ће морати да нас нападне и покуша да спаси сезону. Ми смо показали ове сезоне да знамо да играмо и када нападамо ,али и да смо јаки у контрама, када смо у подређеном положају. Спремни чекамо дерби – поручио је Панков.

Претходни текстУ сусрет 164. вечитом дербију
Следећи текстКадеткиње савладале Визуру у првом колу завршног турнира лиге Београда