Гајић: Имамо рецепт за дерби

33

Црвену звезду у среду од 18 часова очекује 164. вечити дерби, а о посвећеној и темељној припреми за меч, као и о очекивањима пред сусрет говорио је дефанзивац Милан Гајић.

Сваку утакмицу припремамо максимално озбиљно и посвећено. Тако функционишемо и пред дуел са Партизаном, али уз напомену да смо највише фокусирани на то како ћемо ми деловати на терену и одграти у среду. Желимо да наставимо фантастичан низ, а сматрам да бисмо добрим резултатом у дербију направили велики корак ка титули шампиона Србије. Атмосфера у екипи је фантастична и то је један од кључних разлога због којих постижемо сјајне резултате – рекао је Милан Гајић.

Осврнуо се укратко Гајић на своју тренутну форму, али и истакао да је најважније да је екипа на правом путу.

-Сезона „тече“ по зацртаном плану. Генерално, задовољан сам начином на који играм ове такмичарске године, али ми је искрено најважније да тим настави да пружа одличне партије и бележи успехе на свим пољима, а ја ћу се трудити да испуњавам очекивања и да увек пружим свој максимум на терену.

Репрезентативац Србије прижељкује победу Црвене звезде у 164. вечитом дербију.

Сматрам да имамо „прави рецепт“. Мислим да је важно да останемо хладне главе, али и да оставимо срце на терену, као и да се боримо храбро до последњег судијског звиждука. Убеђен сам да са правим приступом можемо стићи до тријумфа који је веома важан за целу екипу – закључио је десни бек Црвене звезде.

Претходни текстТрећи пут на заједничком задатку са Београдским маратоном
Следећи текстМладеновић: Победама у дербијима градимо карактер