Станковић: Решили утакмицу на време

89

Фудбалери Црвене звезде су рутински савладали ИМТ у оквиру четвртине финале Купа Србије резултатом 3:0. Прве импресије након убедљиве победе изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Противник је изгледао веома коректно у првих 20 минута, као што смо и замислили. После тога смо већ водили са 3:0 и било је јасно да ћемо остварити победу. Било је данас на терену играча који су се вратили после дуже паузе као што су Фалко, Фалћинели и Саного, који су били ван строја дуг период. Такође, Бакајоко се прикључио тиму и одиграо утакмицу данас. Задовољан сам пролазом, могло је да буде у појединим тренуцима на терену, знам у којим сегментима смо грешили и због чега. Иза нас је одмор, радили смо предано у овом периоду и требало би у оваквом ритму да завршимо првенство – рекао је Станковић.

Тререн Станковић се нада да Милуновић није доживео озбиљну повреду, и истакао да очекује повратак Звездиних репрезентативаца.

Шест играча је тренутно у својим репрезентацијама и нисам могао да рачунам на њих. Мени је најважније да су сви здрави и расположени за игру. Видећемо шта ће бити са Милуновићем. Искрено се надам да је изашао на време из игре. То је момак који доста значи целој екипи, како на терену, тако и у свлачионици. Звезда увек има адекватну замену. Панков ће нам свакако бити на располагању, јер се сутра враћа у нормални тренажни процес. Очекујемо да нам се прикључе Бен, Канга, Гаврић и Гајић. Сви ћемо бити поново на окупу. Оно што сам највише желео да сви момци буду спремни на крају сезоне да бисмо могли да ротирамо и играмо у високом ритму. Данас су момци „додали бензина“ у ноге, како ја то волим да кажем. Идемо даље – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – ИМТ 3:0 (3:0)
Следећи текстНавијачи – срце грба Црвене звезде