Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

69

Талентоване бисере из наше Омладинске школе очекује 13 утакмица овог викенда, а преносе мечева омладинаца и кадета Црвене звезде, као и сениорског тима Графичара ћете, као и до сада, бити у прилици да погледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Омладинци ће у суботу од 12 часова гостовати крагујевачком Радничком, а утакмицу наших талентованих фудбалера, који очекују овај сусрет у добром расположењу после убедљиве победе над Радничким из Ниша резултатом 6:1, моћи ћете да испратите на Јутјуб каналу Звезда Кидс као и на Звезда ТВ-у. Брзо се у тим Марка Неђића уклопио Стефан Пиргић, а момак који је недавно потписао професионлани уговор верује да ће наши омладинци успети да савладају Раднички 1923.

Биће тешка утакмица, али сам оптимиста. Када носите дрес Црвене звезде, онда можете само о победи да размишљате и једино то долази у обзир. Идемо у Крагујевац да „покажемо зубе“, и да се новом победом приближимо првом месту. Задовољан сам како сам прихваћен у екипи. Добро сам се уклопио, тренирам, трудим се и верујем да ћу много напредовати овде – закључио је Пиргић.

Кадетску селекцију Црвене звезде у недељу, такође од 12 часова, очекује меч са Земуном. Изабраници Николе Митића, после две остварене победе на почетку пролећног дела сезоне против Чукаричког и Радничког из Ниша, ће покушати против Земуна да остваре тријумф и на тај начин наставе серију позитивних резултата. Поуздан везни фудбалер наших кадета Немања Видојевић очекује нове бодове у трци за титулу.

Очекујем тежак меч против Земуна, јер су веома квалитетна екипа и намучили су нас јесенас. Ипак, треба нам победа и бодови у трци за титулу. Стартовали смо пролећни део сезоне на прави начин, задовољан сам и тимски и индивидуално како је то деловало, али има простора за напредак – рекао је Видојевић.

Сениорски тим Графичара ће дочекати на свом стадиону екипу Радничког 1923 у петак од 15 часова. Шеф стручног штаба наше филијале Радомир Коковић ће, након ремија против Кабела, покушати да победом над крагујевачким Радничким његов тим врати на врх табеле. Директан пренос ове утакмице можете гледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ-у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 15 часова, ПЛС – Графичар – Раднички 1923 (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Субота, 9 часова, пионири – Црвена звезда – Бродарац

Субота, 10 часова, млађи пионири – Чукарички – Графичар

Субота, 12 часова, омладинци – Раднички 1923 – Црвена звезда (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Субота, 13 часова, петлићи – Жарково – Графичар

Субота, 16 часова, петлићи – Црвена звезда – Телеоптик

Недеља, 9 часова, пионири – Земун – Графичар

Недеља, 9 часова, млађи кадети – Локомотива – Црвена звезда

Недеља, 10 часова, млађи пионири – Милутинац – Црвена звезда

Недеља, 11 часова, омладинци – Војводина – Графичар

Недеља, 12 часова, кадети – Земун – Црвена звезда (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Недеља, 13 часова, кадети – Војводина – Графичар

Понедељак, 13 часова и 30 минута, млађи омладинци – Графичар – БСК Борча

Претходни текстГодине пролазе, ми трајемо…
Следећи текстВојводини први меч четвртфинала плеј-офа