Вукановић: Много ми значе голови

29

Црвена звезда је остварила убедљиву победу резултатом 4:1, на гостовању Вождовцу у оквиру 27. кола Супер Лиге Србије и на тај начин наставила низ од 15 првенствених победа. Прве утиске после утакмице је изнео стрелац последњег гола на данашњем мечу Алекса Вукановић.

Желео бих да честитам саиграчима, јер су дали свој максимум на данашњем мечу. Осећамо умор играјући константно утакмице, у ритму среда-недеља. Упркос томе, испоштовали смо све што је тренер Станковић, заједно са својим стручним штабом тражио од нас. Наравно имамо још пуно простора за напредак и морамо доста да радимо како би отклонили грешке које се јављају током меча. Идемо даље, нова три бода су уписана што је у овом тренутку најважније – рекао је Вукановић.

Није могао да сакрије Вукановић одушевљење због новог постигнутог гола у црвено-белом дресу.

Добро сам се снашао у противничком шеснаестерцу. Веома ми је драго због овог поготка, другог у низу. Био сам стрелац против Мачве и сада против Вождовца, што много значи играчу који игра на мојој позицији. Надам се да ћу наставити да постижем голове и у будућности. Али пре свега драго ми је због целе екипе, показали смо карактер и преокренули резултат у нашу корист – закључио је Вукановић.

Претходни текстСтанковић: Феноменалних 85 минута
Следећи текстБен најефикаснији странац у историји