ЗВЕЗДА ТВ | Мистерових 50

31

У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“ погледајте разговор са шефом стручног штаба нашег тима Дејаном Станковићем, који је на клупи клуба чији је својевремено био капитен, забележио 50. утакмицу.

Меч против Мачве био је посебан за Станковића, а бољи поклон од убедљиве победе (4:0), сигурно није могао да добије, бар када говоримо о играчима које предводи са клупе. О томе да је Станковић сјајан тренер, говори чињеница да је у претходних годину дана и скоро четири месеца колико је на клупи нашег тима успео да се упише у историју Црвене звезде. Освојио је шампионску титулу, довео је екипу до шеснаестине финала Лиге Европе где су се црвено-бели приказали у феноменалном светлу и показали да су спремни за велика дела. На све то, општи утисак навијача је да Црвена звезда игра и више него допадљив фудбал, а резултати су очигледни. Чак и биланс од 38 победа, девет победа и три пораза, уз гол разлику 130:28 говори о доминантности коју наш клуб има од када је Станковић сео на клупу.

У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“, говорио је о бројним стварима, како из тренерске, тако и из играчке каријере, а открио је и шта је оно што му је највише недостајало од када је сео на клупу Црвене звезде.

Претходни текстВукичевић у завршници за победу кадета
Следећи текстЦрвено-бели поражени на Новом Београду