Станковић: Играчи победом увеличали јубилеј

47

Црвена Звезда је у 27. првенственом колу савладала екипу Мачве убедљивим резултатом 4:0. Наши фудбалери су током целе утакмице доминирали и били бољи ривал на терену, а шеф стручног штаба нашег тима био је задовољан после утакмице.

Коректан меч, добро смо ушли у утакмицу. Поново кажем да играмо на свака три дана, а ово је једна од тих утакмица у којој смо били у солидном ритму. Наравно да је било доста позитивних ствари у нашој игри, а морам да истакнем да ми је веома драго због повратка Катаија који је одиграо 90. минута после дуге паузе и вратио се у екипу. Као што је познато, имамо проблема са играчима који су заражени корона вирусом, ускоро се враћају Фалћинели и Фалко, а чекамо и Санога. Сви фудбалери су испоштовали договор, тако да немам шта да им замерим. Могу да разумем ментални умор играча, као и физички замор, али знамо шта нам је циљ. Идемо да се одморимо, па нас већ у понедељак очекује тешко гостовање Вождовцу, после тога дочекујемо Младост и завршавамо циклус који је био веома напоран – рекао је Станковић.

Осврнуо се Дејан Станковић на своју 50. утакмицу као тренер на клупи Црвене звезде и нагласио да све заслуге иду играчима.

Хвала играчима што су ме наградили победом на мојој јубиларној 50. утакмици на клупи Звезде. Све заслуге иду момцима. Заиста њихов однос, понашање и рад, ме чини пресрећним што имам част да их водим на 50 утакмица. Надам се да ћемо заједно провести још много лепих тренутака и донети још успеха Црвеној звезди – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Мачва 4:0 (2:0)
Следећи текстКатаи: Враћам се у препознатљиву форму