Буди и ти капитен своје Звезде

67

Фудбалски клуб Црвена звезда започео је нову акцију „Буди и ти капитен своје Звезде“, у којој позива све навијаче да учествују у акцији, учлане својих десет пријатеља и на тај начин освоје капитенску заставицу са потписима свих првотимаца, коју ће им уручивати играчи нашег клуба.

Поводом десет година чланства Фудбалски клуб Црвена звезда одлучио је да покрене симболичну акцију „Буди и ти капитен своје Звезде“. Наш клуб овом акцијом жели да се приближи зацртаном циљу од 50 хиљада активних чланова. Сваки члан нашег клуба имаће прилику да учлани десет пријатеља и буде капитен свог тима, а на тај начин помогне клубу и добију капитенску заставицу од фудбалера Црвене звезде. Појединце који учлане највише чланова очекују и лепе награде.

Данас у Сервису за чланство нашег клуба о самој акцији и значају које чланство има за клуб говорио је председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

То је једна акција коју смо осмислили, у којој сваки члан може својим ангажовањем да састави свој тим од 10 звездаша који ће се учланити у Црвену звезду и на тај начин бити симболичан капитен свог тима. То је једна идеја подстакнута активностима чланова који су желели да пруже свој допринос у достизању бројке од 50 хиљада активних чланова клуба. Заиста лепа акција као и гест наших највернијих чланова– рекао је Мијаиловић.

Наш председник се нада великом одзиву навијача овој акцији, као и испуњењу циља у достизању великог броја активних чланова.

Верујем да ће доста навијача направити свој тим звездаша који ће доћи овде на стадион да подели радост за успехе које је Црвена звезда остварила и које ће остварити у будућности. Нама је веома битан тај сегмент, развијамо међусобну комуникацију чланова и клуба, јер на тај начин доприносимо да се о Звезди више зна. Желимо да утичемо на то да сваки члан не буде само пасивни посматрач већ субјекат успеха које је Црвена звезда остварила и које ће тек остварити– закључио је Мијаиловић.

Први навијач који учлани највише чланова осваја пут са Звездом на прво европско гостовање и комплет Звездине опреме. Другопласираног очекује, такође, пут са Звездом на прво европско гостовање, док трећепласирани добија прилику да проведе дан као првотимац Црвене звезде (долазак у клуб, пријем код председника, конференцијско представљање и комплетну Звездину опрему). Минималан број нових чланова, како би награде биле освојене је 100.

Такође, наш клуб је спремио награде за клубове навијача. Прво место добија пут са Звездом на прво европско гостовање за три особе. Друго место комплет Звездине опреме и викенд у хотелу Мона за две особе, док треће место добија лопту Лиге Европе.

Претходни текстЗавршни турнир Купа Милана Циге Васојевића у Вршцу
Следећи текстАнастасија Чоловић шампионка Србије до 12 година