Иза југа Маракане – Кадети настављају борбу за титулу

49

Кадетска селекција Црвене звезде предвођена Николом Митићем, тренером који је без пораза од како је сео на клупу наших бисера рођених 2004. и 2005. године, настављају борбу за титулу у суботу од 12 часова и 30 минута када ће гостовати Чукаричком.

Имали смо довољно времена да се припремимо за наставак првенства. Радили смо вредно са циљем да на пролеће направимо корак више и будемо још бољи него током јесени. Мислим да је читав стручни штаб одрадио одличан посао током припремног периода и да смо дефинитивно спремни за меч са Чукаричким и наставак сезоне – почео је Митић.

Све победе током припремног периода само су знак да је млади стратег заједно са бисерима које предводе Николашевић, Бубањ, Вукичевић и остали, спреман за “напад” на титулу.

Можемо до титуле. Сматрам да имамо квалитет, а дечаци су показали да могу да играју на високом нивоу у континуитету. Спремни смо сви заједно да се до последњег кола боримо за титулу и нећемо одустати од тога. Ми смо Црвена звезда и то је нешто што се подразумева – закључио је Митић.

Нова лица у односу на јесењи део сезоне су Петар Граоња, Михајло Милосавић и Лука Николић, док су у омладинце Црвене звезде прекоманду добили Стефан Лековић и Давор Ракић. Кадетска селекција нашег клуба се налази на трећем месту у лиги са 53 освојена бода из 22 утакмице, што је за четири мање од водеће Војводине.

Претходни текстЦрвена звезда обележила 76. рођендан
Следећи текстСаопштење ФК Црвена звезда