Младеновић и Мијаиловић уручили награде највернијим члановима

33

У Сервису за чланство Црвене звезде и данас је настављена додела „златних“ чланских картица и симболичних поклона поводом десетогодишње верности нашем клубу. Награде највернијим присталицама клуба уручили су директор Омладинске школе Драган Младеновић и председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић.

У току дана Сервис за чланство нашег клуба посетио је један број чланова, а посебно задовољство им је приредио Драган Младеновић који је са осмехом на лицу уручивао поклоне највернијим навијачима.

Десет година је један леп јубилеј за оне који су уз Црвену звезду. У будућности навијачи треба да наставе да пружају подршку клубу као и до сада, најбитније је да се број чланова повећава из дана у дан. Требало би да сви они који воле Звезду покажу то на прави начин, да буду део нашег клуба и да се учлане. Као бивши играч Црвене звезде знам да је чланство изузетно важно јер даје снагу и подршку клубу, који из годину у годину расте – истакао је Младеновић.

Позитивно расположење владало је у Сервису за чланство, а навијачи су били одушевљени због чињенице да се додели ових признања придружио и председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић. Управо је наш председник прелепим гестом пружио задовољство дугогодишњем навијачу црвено-беле породице Миливоју Живковићу уручивши му заслужену награду.

Нема веће части него навијати за Црвену звезду. Целог живота мој деда, отац, па сада син и ја остављамо све што можемо за Звезду. Моја цела породица је била заједно на много утакмица, поготово док сам био млађи, када сам их посећивао са оцем. Посебно памтим утакмице на које сам ишао са дедом, који се бавио фудбалом још пре Другог светског рата заједно са Киком Поповићем бившим секретаром Црвене звезде. Имао је бесплатне карте тако да смо ишли на све утакмице. У то време су сви знали да је Рајко Митић најбољи играч, а данас нам Звезда игра све боље и надам се да имамо шансе за пролаз у Милану – рекао је Живковић.

Звезда ће већ сутра наставити доделу признања, а навијачи ће имати прилику да добију „златну“ чланску карту која ће предствљати лепу успомену на вољени клуб.

Претходни текстПонављање историје за пролаз против Милана
Следећи текстЦрвена звезда путује у Каунас