Трио омладинаца појачао Графичар

67

Развојни тим Црвене звезде ове зиме појачала су три играча наше омладинске селекције. Урош Лазић, Стефан Деспотовски и Андреј Ђурић пребачени су из омладинског погона у сениорски тим и пролећни део сезоне провешће на каљењу у нашој филијали.

Омладинска школа Црвене звезде добила је још једну потврду одличног рада са млађим селекцијама. Посвећен и напоран рад како играча, тако и свих тренера даје феноменалне резултате о чему сведочи прекоманда три бисера наше Омладинске школе у сениорски тим Графичара.

Десни бекови Урош Лазић и Стефан Деспотовски, као и штопер Андреј Ђурић наступаће у Првој лиги Србије под командом Радомира Коковића. Сва три играча рођена су 2003. године, а током наступања за омладинску селекцију у јесењем делу сезоне, били су једни од најважнијих шрафова нашег тима. С обзиром да је приоритет Црвене звезде да што квалитетније и у што краћем временксом року развије играче и адаптира на сениорски фудбал донета је још три бисера наше Омладинске школе проведу остатак сезоне у развојном тиму нашег клуба.

Трио омладинаца ставио се на располагање шефу стручног штаба Звездине филијале, Радомиру Коковићу, што значи да неће играти Омладинску Лигу шампиона, где ће Црвена звезда наступити против Анжеа. Тиме су се Лазић, Деспотовски и Ђурић прикључили, нешто старијим саиграчима из млађих селекција Илији Бабићу, Алекси Матићу који су рођени 2002. године, али и вршњаку Николи Станковићу, као и Марку Лазетић и Матији Глушчевићу, који су 2004. годиште и на тај начин појачали плејаду наших младих играча.

Са првим тимом Графичара тренирао је и Матеја Бачанин, али је процењено да је за његов развој најбоље да и предстојећу полусезону проведе наступајући за омладинску селекцију. Осим Бачанина, тим Марка Неђића, шефа стручног штаба наших јуниора, појачали су штопери Матија Гочобија и Александар Лукић, као и леви бек Давид Петровић, који су из првог тима Графичара пребачени у омладинце Црвене звезде.

Претходни текстСтанислав Караси у друштву највернијих Звездиних чланова
Следећи текстИза југа Маракане – Звездини пионири све јачи