Бен владао тереном против Новог Пазара

44

Црвена звезда била је одлична на премијери пролећног дела сезоне и савладала на гостујућем терену Нови Пазар 3:1. Према статистици, осим одличне пас игре, играчи нашег тима истакли су се и у продорима дриблингом. Један од кључних играча и најуспешнијих у том параметру био је Ел Фарду Бен.

Крилни играч нашег тима Бен истакао се одличним продорима из дриблинга у којима је био успешан 100 посто 6/6. Поред одличних финти, четири пута је проиграо саиграче, а од тога је имао три кључна додавања. Успео је да забележи и асистенцију када је упослио Милана Родића код првог гола сјајним извођењем корнера у другом минуту меча.

Иако је у пас игри најуспешнији био везни играч Вељко Николић са 33 прецизна од 39 додавања, одмах иза њега нашао се Бен са 30 тачних пасова од 37 што износи 77 процената успешности. Такође, Бен се наметнуо као један од главних играча на терену јер је преко њега ишло 64 напада, а од тога је 5 акција одиграно у шеснаестерцу противника.

Пружио је Ел Фарду Бен феноменалну партију у 20. колу националног првенства и показао да се налази у завидној форми, а верујемо да ће навијачи имати прилике да уживају у сјајној игри момка са Коморских острва и у дуелима које црвено-беле очекују у наставку сезоне.

Претходни текстУб максимално у Београду
Следећи текстЦрвено-бели путују у Нови Сад са великим проблемима