Захвалност за 10 година љубави

53

Већ 10 година сте уз клуб, сањајући Бордо и показујући неизмену љубав. Имали сте веру да ће пасти Спарта, Краснодар, Салцбург, Копенхаген, Јанг бојс. Надали сте се да смо бољи од Келна, Ливерпула, Гента. И све време сте били уз клуб, тражећи само – „срце на терену“.

Црвена звезда од сутра покреће акцију у којој ће председник нашег клуба Светозар Мијаиловић сваки дан у Сервису за чланство делити поклоне онима који су нам највернији, они који су 10 година део клуба. Чланска карта је доказ оданости према Црвеној звезди, а наш клуб, као и увек, награђује они који су имали љубав, веру и наду и били ту у најтежим, али и најлепшим тренуцима којих је било много у последње време.

Остварили смо велике успехе – четири године смо учесници континенталних такмичења, већ три године у низу смо освајачи првенства, са настојањем да то учинимо и ове године, јер у овом тренутку имамо девет бодова предности у односу на првог пратиоца. Постигли смо много, чека нас двомеч са Миланом у оквиру Лиге Европе, што је најбољи показатељ да смо на правом путу и да ћемо тако и наставити, а сви Ви који сте већ 10 година уз клуб сте важан део слагалице која је изградила све оно што смо постизали – сви заједно.

Фебруар 2021. године је месец када ћемо се раритетним поклонима захвалити сваком члану који 10 узастопних година има љубав, веру и наду према Црвеној звезди. Фебруар 2021. година је месец великих емоција и месец наших највернијих чланова.

 

Претходни текстМијаиловић: Чланство потврда љубави према Звезди
Следећи текстЦрвена звезда дочекује Мегу (понедељак, 18ч)