Успешан викенд Звездиних нада

104
Млађе пионирке, генерација 2008. и млађе

Такмичења под окриљем Кошаркашког савеза Београда настављена су овог викенда након паузе услед пандемије вируса ковид-19. Три селекције млађих категорија ККЖ Црвена звезда Комбанк успешно су стартовале у 2021.години.

Звездина најмлађа такмичарска генерација, млађе пионирке (девојчице рођене 2008. и млађе), оствариле су другу победу у другој утакмици. У “Баскетленду”, генерација коју предводи Немања Ненадић савладала је екипу Грл Баскета 50-33, а у црвено-белом тиму истакла се Кристина Рађеновић. У наредном колу Ненадић и девојчице за противника имају вршњакиње из екипе Див Баскета.

Пионирска селекција (2006.годиште и млађе) је остварила трећу победу у три утакмице. Генерација тренера Ружице Карић у првом мечу у 2021.години савладала је екипу Визура 3 веома убедљиво, 103-25. У наредном колу за противника ће имати екипу Церака.

Успешан викенд заокружиле су јуниорке. Звездине девојке су до трећег тријумфа дошле убедљивом победом против Карабурме у “Баскет Ситију”. У наредном колу Немања Планојевић и девојке гостоваће екипи ЖКК Арт Баскет 2.

Претходни текстУбедљив старт године јуниорки
Следећи текстНиколић: Голови против Сласка као са тренинга